wxPageSetupDialogData.3erl

Langue: en

Autres versions - même langue

Version: 273910 (debian - 07/07/09)

Section: 3 (Bibliothèques de fonctions)

NAME

wxPageSetupDialogData - See external documentation: wxPageSetupDialogData.

DESCRIPTION

See external documentation: wxPageSetupDialogData <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html>.

DATA TYPES

wxPageSetupDialogData():

An object reference, The representation is internal and can be changed without notice. It can't be used for comparsion stored on disc or distributed for use on other nodes.

EXPORTS

new() -> wxPageSetupDialogData()


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatawxpagesetupdialogdata>.

new(PrintData::wxPrintData() (see module wxPrintData) | wxPageSetupDialogData()) -> wxPageSetupDialogData()


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatawxpagesetupdialogdata>.

enableHelp(This::wxPageSetupDialogData(), Flag::bool()) -> ok


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdataenablehelp>.

enableMargins(This::wxPageSetupDialogData(), Flag::bool()) -> ok


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdataenablemargins>.

enableOrientation(This::wxPageSetupDialogData(), Flag::bool()) -> ok


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdataenableorientation>.

enablePaper(This::wxPageSetupDialogData(), Flag::bool()) -> ok


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdataenablepaper>.

enablePrinter(This::wxPageSetupDialogData(), Flag::bool()) -> ok


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdataenableprinter>.

getDefaultMinMargins(This::wxPageSetupDialogData()) -> bool()


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatagetdefaultminmargins>.

getEnableMargins(This::wxPageSetupDialogData()) -> bool()


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatagetenablemargins>.

getEnableOrientation(This::wxPageSetupDialogData()) -> bool()


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatagetenableorientation>.

getEnablePaper(This::wxPageSetupDialogData()) -> bool()


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatagetenablepaper>.

getEnablePrinter(This::wxPageSetupDialogData()) -> bool()


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatagetenableprinter>.

getEnableHelp(This::wxPageSetupDialogData()) -> bool()


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatagetenablehelp>.

getDefaultInfo(This::wxPageSetupDialogData()) -> bool()


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatagetdefaultinfo>.

getMarginTopLeft(This::wxPageSetupDialogData()) -> {X::integer(), Y::integer()}


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatagetmargintopleft>.

getMarginBottomRight(This::wxPageSetupDialogData()) -> {X::integer(), Y::integer()}


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatagetmarginbottomright>.

getMinMarginTopLeft(This::wxPageSetupDialogData()) -> {X::integer(), Y::integer()}


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatagetminmargintopleft>.

getMinMarginBottomRight(This::wxPageSetupDialogData()) -> {X::integer(), Y::integer()}


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatagetminmarginbottomright>.

getPaperId(This::wxPageSetupDialogData()) -> integer()


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatagetpaperid>.

getPaperSize(This::wxPageSetupDialogData()) -> {W::integer(), H::integer()}


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatagetpapersize>.

getPrintData(This::wxPageSetupDialogData()) -> wxPrintData() (see module wxPrintData)


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatagetprintdata>.

isOk(This::wxPageSetupDialogData()) -> bool()


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdataisok>.

setDefaultInfo(This::wxPageSetupDialogData(), Flag::bool()) -> ok


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatasetdefaultinfo>.

setDefaultMinMargins(This::wxPageSetupDialogData(), Flag::bool()) -> ok


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatasetdefaultminmargins>.

setMarginTopLeft(This::wxPageSetupDialogData(), Pt::{X::integer(), Y::integer()}) -> ok


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatasetmargintopleft>.

setMarginBottomRight(This::wxPageSetupDialogData(), Pt::{X::integer(), Y::integer()}) -> ok


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatasetmarginbottomright>.

setMinMarginTopLeft(This::wxPageSetupDialogData(), Pt::{X::integer(), Y::integer()}) -> ok


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatasetminmargintopleft>.

setMinMarginBottomRight(This::wxPageSetupDialogData(), Pt::{X::integer(), Y::integer()}) -> ok


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatasetminmarginbottomright>.

setPaperId(This::wxPageSetupDialogData(), Id::integer()) -> ok


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatasetpaperid>.

setPaperSize(This::wxPageSetupDialogData(), X::integer() | term()) -> ok


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatasetpapersize>.

 Alternatives: 
setPaperSize(This::wxPageSetupDialogData(), Id::integer()) -> ok
setPaperSize(This::wxPageSetupDialogData(), Sz::{W::integer(), H::integer()}) -> ok

setPrintData(This::wxPageSetupDialogData(), PrintData::wxPrintData() (see module wxPrintData)) -> ok


See external documentation <http://www.wxwidgets.org/manuals/stable/wx_wxpagesetupdialogdata.html#wxpagesetupdialogdatasetprintdata>.

destroy(This::wxPageSetupDialogData()) -> ok


Destroys this object, do not use object again